despre noi

Bine ati venit pe site-ul Baroului Brasov, unul dintre cele mai importante barouri care, in conditile Legii nr. 51/1995 compun Uniunea Nationala a Barourilor din Romania,  singurul organism legal in acest domeniu.

Pentru simpla dumneavoastra informare, daca aveti deja o problema juridica de rezolvat sau daca doriti sa evitati o asemenea problema, aveti nevoie de un avocat.

Intr-o societate complexa si intr-o perioada extrem de mobila din toate punctele de vedere, sub imperiul unei legislatii in permanenta schimbare, avocatii sunt singurii care :

  1. va pot oferi sfaturile necesare pentru prevenirea unui litigiu ;
  2. va pot consilia si asista incepand cu momentul negocierii unui contract, continuand cu momentul incheierii si semnarii lui – sub semnatura privata sau sub autentificarea unui notar public, pana la data executarii integrale a obligatiilor de catre toate partile implicate;
  3. va pot asista, in sensul garantarii intelegerii si valorificarii optime a drepturilor si intereselor dumneavoastra indiferent ca este vorba despre rezolvarea unor probleme adminstrative, de relatia cu autoritatile publice, de procedura medierii sau de procedurile ce se desfasoara in fata instantelor de judecata.

Expertiza profesionala, calificarea, independenta si etica profesionala ne recomanda in mod categoric drept cei mai buni consilieri ai dumneavoastra in orice problema personala sau profesionala.

Avocatii inscrisi in acest barou, pe care ii regasiti in tabloul avocatilor afisat pe acest site, sunt pregatiti sa va consilieze, sa va asiste si sa va apere  interesele personale sau cele legate de afecerile dumneavoastra, fiind specializati in toate domeniile dreptului civil, penal, constitutional, administrativ-fiscal, constituirea de societati comerciale sau persoane juridice cu scop nelucrativ (asociatii, fundatii) si orice informatii legate de functionarea acestora, redactarea si incheierea de contracte in orice domeniu, reprezentarea sau asistarea in litigi, recuperarea de creante, dreptul muncii si al afacerilor, toate domeniile de consultanta, procedura medierii, etc.

Toate problemele dumneavoastra vor fi mult mai simplu de rezolvat daca veti înÅ£elege utilitatea solicitarii si obtinerii unei consultatii profesionale pe care numai un avocat o poate oferi, inainte de a incheia un contract sau in timpul negocierii lui, inainte de a va prezenta la biroul notarial pentru autentificarea unui act, inainte ca problema dumneavoastra sa devina litigioasa.

In cadrul acestei prezentari dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra, sa facilitam orice demers in sensul consultarii unui avocat, oferindu-va tabloul complet al celor care au dreptul de a profesa in Baroul Brasov, precum si informatiile cele mai importante cu privire la organizarea si functionarea Baroului Brasov.

Ulterior, stabilind contactul direct cu avocatul ales, veti fi informati cu privire la conditiile colaborarii profesionale concrete.

Vă mulÅ£umim pentru încrederea acordată ÅŸi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate profesională.

Cu deosebită consideraţie,
Av. Cristina GHEORGHE – Decanul Baroului BraÅŸov

INSCRIERE ONLINE

Acum aveti posibilitatea de a completa online datele biroului dumneavoastra pentru a fi publicate in sectiunea “Membrii Baroului" din site-ul nostru.

INFO LEGISLATIV

Noutatile despre activitatea baroului din Brasov direct in casuta ta de e-mail!